Chips: kleine snippers hout gebruikt om bij verbranding rooksmaak aan ingrediënten toe te voegen.
Intensieve rooksmaak
Geeft je gerecht de typische, milde en fijne smaak van de rook van olijfhout
Bestemd voor alle gangbare BBQ's, grills en smokers
Bijzonder goed bij: varkensvlees, gevogelte, vis, rundvlees, lamsvlees en groenten
Korrelgrootte 5 mm - 1 cm
Inhoud verpakking: 6x 400 ml
Gebruik:Vul het aluminium schaaltje met helder water en laat de chips ca. 30 minuten inweken. Giet dan het overtollige water uit het schaaltje en bedek de EZ-Smoker met aluminium folie. Maak dan met een scherp mes gaten in het aluminium waardoor de rook kan ontsnappen. Plaats de EZ-Smoker op de hete barbecue. Als het begint te roken, plaats je je te roken ingrediënten op de barbecue en sluit je het deksel. De EZ-Smoker zal gedurende ca. 20 minuten rook ontwikkelen. Dit zal voor de meeste ingrediënten genoeg zijn. Bij grotere stukken vlees kan je na een “rookpauze” van ca. 30 minuten de boven genoemde stappen herhalen.