- Informatie
- Reviews
- Chunks: blokken hout van circa vijf bij vijf centimeter. Smeulen langer dan chips en worden veelal bij langere BBQ-sessies gebruikt.
- Natuurlijk hout van de steeneik (Quercus ilex)
- Het beste geschikt voor de open (grote) barbecues en grills.
- De steeneik chunks produceren een gelijkblijvende en langdurige gloed.
- Geeft de gegrilde gerechten een lichte, nootachtige smaak.
- Zelden verkrijgbaar hout, in Spanje telt dit hout tot de meest begeerde BBQ-houtsoorten.
- Het beste geschikt voor de open (grote) barbecues en grills.
- De steeneik chunks produceren een gelijkblijvende en langdurige gloed.
- Geeft de gegrilde gerechten een lichte, nootachtige smaak.
- Zelden verkrijgbaar hout, in Spanje telt dit hout tot de meest begeerde BBQ-houtsoorten.
- Smaakt bijzonders goed bij varkensvlees, gevogelte, vis, rundvlees, lamsvlees & groenten.