Retourneren

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk bij levering? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd.

Alle beloftes op een rijtje.

14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.

Geld terug? Binnen 3 dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.

Mag ik mijn artikel(en) retourneren?

Retourvoorwaarden Petes.be

Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je wil retourneren. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je artikel te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.

Je zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Artikelen die je niet kunt retourneren: Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Bederfbare producten.

Je dient zelf de kosten van het terugzenden te dragen.

Van zodra wij het product opnieuw in goede staat ontvangen, geven wij binnen de 3 werkdagen een betalingsopdracht voor het door jou betaalde bedrag, inclusief verzendkosten, tenzij je koos voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan zullen de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terugbetaald worden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed