Over ons

Wie is Pete’s BBQ?

Peter van Roosmalen is de drijvende kracht achter dit hele verhaal, vandaar ook Pete’s. Hij is dan ook onze BBQ-man, tonnen ervaring inclusief. Heb je vragen, post ze op Facebook (@petesbarbecuebe) en Peter helpt je graag verder.
Renaat Lievens is onze opper foodie met een vrij uitgebreid smakenpallet. Hij is ook in dit avontuur gestapt uit liefde voor alles wat lekker is. Hij zal zich vooral met de juridische en financiële kant van de zaken bezig houden.
Greet Verbrugge en Angelique De Baets zijn de respectievelijke echtgenotes van de heren en eten  graag alles op wat de heren klaarmaken. Ja, zij zijn gelukzakken. In dit verhaal zorgen zij voor de communicatieve en administratieve ondersteuning.


petes.be

Op deze webshop vind je een aanbod terug van hoogwaardige BBQ-producten waar we in geloven en waar we achter staan. Dit aanbod zal na verloop van tijd zeker nog uitbreiden op basis van de wensen en suggesties van onze klanten, dus hopelijk ook van jou, maar ook op basis van onze eigen ervaringen.


BBQ community

Naast onze webshop willen we ook een forum creëren waar elke BBQ-liefhebber terecht kan met zijn/haar vragen, ervaringen, tips & tricks. Het is onze bedoeling om de BBQ-cultuur in België een paar niveaus hoger te tillen. BBQ’en is meer dan gewoon wat worsten en satés op de pit gooien. Onze buurlanden weten dat ondertussen maar al te goed. BBQ’en is trouwens ook iets wat je het jaar in en jaar uit kan doen, dat zullen we in dit verhaal meer dan genoeg benadrukken. Volg ons daarom ook op Facebook, Instagram of Twitter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed