Gratis Levering vanaf €95
Tevredenheidsgarantie
Levering binnen 3 werkdagen
Barbecue start service
Kamado Joe

Kamado Joe Classic II - met onderstel en zijplankjes

Niet op voorraad
  • Informatie
  • Reviews
Levertijd: 2-4 weken

Bij de aankoop van dit toestel geniet je GRATIS van de Pete's starter service! Wij komen de Kamado Classic Joe II graag bij je thuis installeren met de nodige uitleg. Wil je graag een kleine BBQ-demonstratie, zorg dan voor lekkere ingrediënten en een paar vrienden, wij doen de rest.

De Kamado komt van oorsprong uit Japan en wordt steeds populairder bij ons. Er zijn verschillende merken die dezelfde soort barbecues maken. In maart 2009 kwam de Kamado Joe op de markt en mede door zijn formaat, afwerking, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid begint de Kamado Joe steeds meer respect te krijgen onder de barbecueliefhebbers.

Ben je op zoek naar een barbecue, een smoker en een oven in 1 dan heb je in de Kamado Joe Classic ll gevonden wat je zocht!

Het 2017 model van de Classic Joe ll komt met maar liefst 7 nieuwe innovaties:

  • Kontrol Tower Top Vent. 

Gepatenteerd, geheel uit aluminium, roestvrij. De regenbestendige en instelbare bovenventilatie zorgt voor een meer nauwkeurige en gelijkmatige luchttoevoer.

  • Air Lift Hinge

Dankzij dit revolutionaire scharnier hoef je maar liefst 90% minder te tillen bij het openen van de “Dome”.

  • Stainless Steel Latch

Een zelfsluitende vergrendeling voor een geavanceerde en ultra-luchtdichte afsluiting.

  • AMP Firebox

(Advanced Multi-Panel FireBox) gepatenteerd, in elkaar grijpend ontwerp, breukbestendig, gaat langer mee en bevordert een optimale hitteventilatie.

  • Slide-Out Ashdrawer

Gepatenteerde uitschuifbare aslade, heel gemakkelijk en vooral zonder gedoe te legen.

  • Wire Mesh Fiberglass Gasket

Een compleet nieuwe, dubbeldikke dichting met optimale reactiviteit, voor een thermische afsluiting bij hoge temperaturen. Ontwikkeld i.s.m. Davlyn Manufacturing in Pennsylvania, de bekendste fabrikant van hittebestendige dichtingen ter wereld.

  • DIVIDE & CONQUER® Flexible Cooking System

(Flexibel Kooksysteem) Met het multifunctionele ‘halve rooster’-systeem kan je tegelijkertijd meerdere gerechten bereiden op verschillende wijzen en bij verschillende temperaturen.

De Kamado Joe is gemaakt van hoogwaardig hittebestendig keramisch materiaal, daardoor kun je je Kamado Joe opstoken tot boven de 600°. Doordat de barbecue van zo'n hoogwaardig materiaal gemaakt is, houdt de barbecue de hitte ook veel langer vast dan een normale barbecue. Hierdoor heb je een veel lager houtskoolverbruik.

De Classic Joe ll heeft een kookoppervlak van maar liefst 45 cm doorsnede. Daardoor is het mogelijk om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Dit maakt de Classic Joe ll ideaal om eten te bereiden voor grotere groepen als er bijvoorbeeld vrienden of familie komen eten. Ook kun je door het Divide & Conquer Flexible Cooking System op het onderste rooster bv. je biefstuk garen terwijl je op het bovenste rooster je groenten langzaam laat garen.

Staat je Classic Joe ll op het terras en wil je toch een keer onder de veranda zitten bij slecht weer? Dit is voor je Kamado Joe geen enkel probleem dankzij het robuuste onderstel en de geremde wielen die van schokbestendig materiaal zijn gemaakt. Hierdoor schudt de barbecue niet alle kanten op bij een ongelijke tegelvloer.

We kunnen alleen maar toevoegen dat dit een fantastisch toestel is. Culinair plezier gegarandeerd!

Bijgeleverde onderdelen: 

Wil je onze toestellen bezichtigen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met ons op +32(0)9 329 49 46 of via [email protected] We helpen je met plezier verder.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed