Gratis Levering vanaf €95
Tevredenheidsgarantie
Levering binnen 3 werkdagen
Barbecue start service
ETI

Thermapen Mk4

Niet op voorraad
155
€94,95
  • Informatie
  • Specificaties
  • Reviews
Levertijd: 2-4 weken

De nieuwe Thermapen 4 maakt gebruik van geavanceerde technologie en bevat een aantal innovatieve functies.

  • Het gepatenteerde 360 ​​° vrij roterende display kan worden gebruikt in elke positie, in beide handen. Het toestel is uitgerust met een intelligent verlicht display die lichtniveaus detecteert en automatisch de achtergrondverlichting aan of uit schakelt in wisselende lichtomstandigheden. De beweging gevoelige slaapstand schakelt de Thermapen 4  automatisch aan of uit wanneer u de thermapen neerlegt of oppakt. Dit zorgt voor een maximale levensduur van de batterij.
  • De behuizing is afwasbaar en is voorzien van 'Biomaster' wat de groei van bacteriën vermindert. De ergonomische rubberen afdichting minimaliseert het risico van het binnendringen van water, stof of voedsel.
  • De Thermapen 4 is niet alleen waterdicht tot IP67, het is nog steeds een van de snelste contact-thermometer op de markt. De werkelijke temperatuur van een product kan worden getest in slechts drie seconden.
  • De Thermapen 4 wordt aangedreven door één enkele AAA-batterij met een levensduur van 3000 uur bij normaal gebruik, zonder backlight. Indien de batterij bijna leeg is wordt dit weergegeven in het display door middel van een icoon. Elke Thermapen Mk4 wordt geleverd met een gratis traceerbaar kalibratiecertificaat.
  • De SuperFast Thermapen is de nummer één verkochte voedsel thermometer. Gebruikt door honderdduizendenmensen wereldwijd, biedt de Thermapen een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.
Range: -49,9 tot 299,9°C
Resolutie: 0,1°C of 1°C - selecteerbaar
Accuraatheid: +/-0,4°C (van -49,9 tot 199,9°C) anders +/-1°C
Batterij: 1 x AAA
Batterij levensduur: 3000h zonder backlight
Sensor Type: K Thermocouple
Display: 15mm LCD
Afmetingen: 19x50x157mm
Gewicht: 120gr
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Gerelateerde producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed