Charcoal Companion

Non-Stick Grilled Cheese Basket

Op voorraad
  • Informatie
Levertijd: 2-3 dagen

Met de Grilled Cheese Basket kan je bv. met het grootste gemak croques monsieurs klaarmaken. Laat je inspiratie maar de vrije loop want deze Basket kan meerdere ingrediënten groeperen en grillen. De Basket is bijzonder licht, dun, en de zijpanelen passen zich aan, aan de dikte van je gerecht.  Dankzij de handige handgreep kan je de Basket heel gemakkelijk draaien van kant.

Hoe te gebruiken:

De grill is eenvoudig open te maken door het slot naar beneden te schuiven. Het bovenste deel van de basket kan je er gemakkelijk afhalen om je gerecht ertussen te leggen. Vervolgens haak je het bovenste deel van de basket er terug in en sluit je de Basket door het slotje terug op zijn plaats schuiven. Dankzij dit handige slotje en de kleine luchtgaatjes zullen je gerechten er zeker niet uitvallen. Draai de Grill Basket regelmatig om en krijg een prachtig en vooral heerlijk resultaat.

Het is aan te raden om de Grilled Cheese Basket schoon maken met een mild afwasmiddel en meteen te drogen nadat je de grill schoongemaakt hebt. Om de duurzaamheid van grill te verhogen is het aan te raden om geen harde metalen sponsen te gebruiken bij het reinigen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed