Wie is Pete's Barbecue? Wat doen ze, wat drijft hen?

 • Geplaatst op
 • Door Angelicious Pitbitch
 • 0
Wie is Pete's Barbecue? Wat doen ze, wat drijft hen?

Welkom op de blogpagina van Pete’s Barbecue!

 

We beginnen bij het begin. Wie is Pete’s Barbecue nu?

 

Peter is de drijvende kracht achter dit hele verhaal, vandaar ook Pete’s. Hij is ook onze BBQ-man, tonnen ervaring inclusief. Heb je vragen, post ze op Facebook of stel je vraag via onze webshop. Peter helpt je graag verder.

 

Renaat is onze opper foodie met een vrij uitgebreid smakenpallet. Hij is ook in dit avontuur gestapt uit liefde voor alles wat lekker is. Hij zal zich vooral met de juridische en financiële kant van de zaken bezig houden. Al zal je af en toe wel overheerlijke desserts de revue zien passeren, want dat is zijn specialiteit.

 

Greet en Angelique zijn de respectievelijke echtgenotes van de heren en eten graag alles op wat de heren klaarmaken. Ja, zij zijn gelukzakken. In dit verhaal zorgen zij voor de communicatieve en administratieve ondersteuning.

 

BBQ community

 

Naast onze webshop (www.petes.be) willen we ook een forum creëren waar elke BBQ-liefhebber terecht kan met zijn/haar vragen, ervaringen, tips & tricks. Het is onze bedoeling om de BBQ-cultuur in België een paar niveaus hoger te brengen. BBQ’en is meer dan gewoon wat worsten en satés op de pit gooien. Onze buurlanden weten dat ondertussen maar al te goed. BBQ’en is trouwens ook iets wat je jaar in jaar uit kan doen. Dat zullen we in dit verhaal meer dan genoeg benadrukken. Volg ons daarom ook zeker op Facebook.

 

Wel een belangrijke waarschuwing, we zullen je geregeld honger doen krijgen ;-)

 

Have a delicious summer!

Reacties

 1. Adams Mario Adams Mario

  Mmmm, het water komt me in de mond.
  Komen er ook heerlijke recepten of zijn dit Pete's geheimpjes?
  Succes,
  Mario

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed