DE WARMSTE BBQ

  • Geplaatst op
  • Door Angelicious Pitbitch
  • 0
DE WARMSTE BBQ

Een warme actie voor Toverstafje

Met Pete's Barbecue willen we het hart van de mensen een beetje warmer maken maar ook de buikjes vullen met onze Warmste BBQ. Als goed doel hebben we heel bewust gekozen voor Toverstafje. Deze vzw werd opgericht door ouders met kinderen die vochten tegen kanker. Met hun acties proberen ze een glimlach te toveren op het gezicht van zieke kinderen maar ook van de ouders, de broers & zussen, kortom het hele gezin. Zij staan klaar voor die gezinnen op de meest zware momenten. Je vindt er alles over terug op hun website: www.toverstafje.be

 

Onze eerste actie zal doorgaan op vrijdag 1 december vanaf 20u op de Afterwork Party van de Vogelwijk in Lochristi. De toegang is gratis. Wij zullen er staan met onze BBQ's waarop we o.a. heerlijke pulled pork burgers zullen klaarmaken en verkopen voor ons goede doel. Gezelligheid troef!

 

Op zondag 17 december kan je tijdens onze tweede actie onze heerlijke burgers kopen op de kerstmarkt van Lochristi. Ook daar zal je je lekker kunnen opwarmen aan onze OFYR.

 

Voor de laatste actie hou je best onze Facebook-pagina in de gaten want die staat nog niet helemaal vast.

 

Een heel belangrijke vermelding ook voor onze sponsor Meat the World, het betere kwaliteitsvlees in Lochristi. Zij schenken het vlees voor onze acties. Een prachtige samenwerking op lokale bodem waar we letterlijk en figuurlijk warm van worden.

 

We hopen jullie in ieder geval in grote getale te mogen verwelkomen op één van onze Warmste BBQ's om zo Toverstafje vzw een duw in de rug te geven.

 

We houden jullie op de hoogte maar blijf ons ook vooral volgen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed